Nieuws

Voor de actuele en laatste nieuws kijk op onze Facebookpagina:    

    

Opnames TREF Centrum

17-08-2012

Vr de vakantie heeft MediaVisible nog vele opnames gemaakt in het winkelcentrum TREF centrum in Venlo. De opnames werden o.a. gemaakt bij: Albert Heijn, C&A, Praxis, Schoenen Reus, Kruidvat, De Slijterij, Berden meubelen en Blokker. Hierbij werd onze nieuwe investering de Electric MV Cam Dolly ingezet. Een geweldig elektronisch bestuurd en rijdend plateau waarop de camera dynamische beelden maakt.
Bij de opnames bij TREF centrum waren meer dan 25 ervaren figuranten aanwezig van de toneelvereniging uit Venlo en Tegelen. Het was geweldig om samen met hun te werken aan deze film productie waarbij onze dank naar onder anderen hun uitgaat. De gastvrouwen van Albert Heijn zorgde samen met Katja van de regie voor een snel en soepel verloop.
Tevens werd door de gastvrouwen van Albert Heijn gezorgd voor de horeca. 

Verder zijn er opnames gemaakt bij bij Sun Power te Grubbenvorst, Goud inkoop Florin in o.a. Venlo, Mooier geknipt in Venlo, TopLak in Venlo, Alles Paletti in Maasbree, GTE engineering in Horst, F.Coolen machines in Heythuysen, en Vohamij in Heythuysen. Tevens zijn de promotiespots van Tuincentrum Leurs en Binnen Leenders te zien bij omroep Venlo.


In samenwerking met Tuincentrum Leurs heeft MediaVisible schermen op de Floriade 2012 geplaatst

10-04-2012

Vanaf 4 april 2012 is de Floriade 2012 geopend.
Dankzij samenwerking met Tuincentrum Leurs, heeft MediaVisible drie grote beeldschermen geplaatst in de winkel van Tuincentrum Leurs op de Floriade.

Verder heeft MediaVisible twee beeldschermen geplaatst op de stand van het land Buthan. Hiermee sponsort MediaVisible Buthan op de Floriade 2012.

 

 

 

 


Huur een LCD/Plasma beeldscherm tijdens het WK Voetbal 2010!

24-06-2010

Kijk gezellig naar het WK Voetbal 2010 met jouw vrienden, collega's of familie!
MediaVisible verhuurt LCD/Plasma beeldschermen 32 tot 50 inch vanaf 89,-(excl. btw).
Voor info bel 06-41183403. 


MediaVisible sponsort Sotos-reis naar Senegal.

16-10-2009

Ook MediaVisible deed zijn bijdrage aan de reis van Sotos (Stichting Ontwikkeling Technisch Onderwijs Senegal,  Dendron College) naar Senegal, welke werd vertegenwoordigd door Bart van Eekelen. Door dit project hebben de studenten uit de plaatselijke omgeving de mogelijkheid gekregen om te leren werken met de geplaatste computers.


MediaVisible sponsort Top-D Tornooi 2009

15-10-2009

Ook dit jaar verzorgde MediaVisible tijdens het Top-D Tornooi de projectie van uitslagen en de presentatie van de sponsoren. Ook  de draadloze   microfoons met een bereik van meer dan 150m werden verzorgd door MediaVisible.

Het Top-D Tornooi werd gewonnen door het ijzersterke Ajax team! Kijk ook op www.topd.nl


Onze nieuwe editting-ruimte voor film en audio

06-10-2008

Via deze weg willen wij Jacobs ITSolutions automatisering in Panningen, www.jacobs-it.nl , Keunen audio en video specialist in Venlo-Blerick, www.keunen.com  en Broecan kantoormeubelen in Venlo-Blerick, www.broecan.nl ,enorm bedanken voor hun ondersteuning, diensten en produkten.


Wij gaan naar Mercatura beurs 2008 Helden

01-10-2008

Van 3 t/m 7 oktober 2008 kunt u ons vinden op Mercatura 2008 Helden bij stand 202.  De promotiespots van al onze klanten  komen tijdens deze dagen in beeld op de schermen van MediaVisible. U bent  van harte welkom op onze stand!


Nieuwe website

30-09-2008

Neem alvast een kijkje op onze geheel vernieuwde website www.mediavisible.com en laat u zich verbazen door het krachtige netwerk van MediaVisible! Ook uw promotiespot is te zien met al uw bedrijfsgegevns inclusief link naar uw website op de pagina Partners.
Via deze weg willen wij www.EventMedia.nl  - de website ontwerper - en in het bijzondere Martijn De Jong, enorm bedanken voor deze geweldige website en ondersteuning.


MediaVisible sponsort de borstkankerbestrijding

25-09-2008

MediaVisible sponsort De Amazones - stichting voor jonge vrouwen met borstkanker.
21 September liep Brigit Honingh (Grubbenvorst) als lid van Amazones deDam tot Damloop in Amsterdam. Deze actie werd mede gesponsord door MediaVisible.


MediaVisible sponsort Top-D Tornooi

20-09-2008

MediaVisible verzorgde tijdens het Top-D Tornooi de projectie van uitslagen en de presentatie van sponsoren. Ook de draadloze microfoons verzorgde MediaVisible.


GFC-33 75 jaar

01-09-2008

MediaVisible verzorgde tijdens de feest van 75-jaar bestaan van GFC-33 de projectie van foto's, programma en sponsoren.Ook zorgde MediaVisible tijdens het optreden van de band